Uusi kulttuurivastaava aloittaa vuoden alusta

La 28.12.2019 09:00

Kategoria:

Pertunmaan kunnan kulttuurivastaavana aloittaa 1.1.2020 kulttuurituottaja/taidekasvattaja Satu Liikkanen. Pertunmaan kulttuuripalveluiden järjestäminen kilpailutettiin julkisella tarjouskilpailulla ja tuottajaksi valikoitui Satumatka productions-yrittäjä Kymenlaaksosta. Satu Liikkasella on monipuolinen taide- ja kultuurialan koulutus sekä laaja kokemus erilaisista kulttuurituotannoista.

Kulttuuritapahtumien suunnittelu- ja valmistelutyö tapahtuu suurimmalta osin etätyönä, mutta näyttelyissä, tapahtumissa ja tarvittaessa työpiste on Pertunmaalla.
-Odotan jo innolla ensi vuotta ja suunnitelmissa onkin esimerkiksi uusia tapahtumia, monipuolisia näyttelyitä ja museon kehittämistä, Satu Liikkanen kertoo.

Pertunmaan kunnan kulttuuri-, vapaa-aika, matkailu- ja toritoimi järjestävät 13.1. klo 17-19 kaikille avoimen ideointi-illan kunnantalolla. Tapahtumassa ideoidaan tulevaa tapahtumayhteistyötä ja päivitetään Pertunmaan tapahtumakalenteriin tulevia tapahtumia. Mukaan toivotaan paikallisia yhdistyksiä ja aktiivisia toimijoita.

Satu Liikkanen