Taideleiri

LASTEN JA NUORTEN TAIDELEIRI 22.6.-25.6.2020

Ilmoittaudu mukaan lasten ja nuorten Taideleirille Kuortin kylätalolle tai Pertunmaan yhtenäiskoululle. Molemmilla kouluilla aloittaa oma ryhmänsä samalla sisällöllä. Molemmille leireille mahtuu mukaan 15 leiriläistä. Hakuaika leirille päättyy 5.6.2020 klo 15. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla kohdasta "Ilmoittaudu Taideleirille". 

Tänä vuonna vietetään valtakunnallista ITE-taiteen esille tuomisen juhlavuotta. Teemana juhlavuoden mukaisesti Pertunmaan kesän taideleirillä on ITE-taiteen tekeminen.

Leirillä pääset keksimään, kokeilemaan ja tekemään luovasti taidetta puutarhaan tai kotiin hyödyntämällä kierrätysmateriaaleja. Ohjaajana on ITE-taiteilija Leila Heikkinen Hartolasta. Leilalla on monialainen osaaminen mosaiikin, lasin, betonin, paperimassan, erilaisten pintakäsittely- ja erikoistekniikoiden käytöstä taiteessa, sekä kierrätysmateriaalien hyödyntämisestä ITE-taiteen tekemisessä. Leirillä on mukana myös 1-2 apuohjaajaa osallistujien määrästä ja iästä riippuen.

TAIDELEIRI ma 22.6.- to 25.6
Kuortin kylätalon taideleiriryhmä klo 10-13
(Vanhatie 100, 19410 Kuortti)
Pertunmaan yhtenäiskoulun taideleiriryhmä klo 15-18
(Kirkkotie 3, 19430 Pertunmaa)

  • Päivän pituus on 3h, sisältäen evästauon työskentelyn välissä.
  • Leirille otetaan omat eväät
  • Työskentelyä on sisä- ja ulkotiloissa säästä riippuen    
  • Leirin hinta on 25€. Leirimaksu sisältää ohjauksen neljänä päivänä, sekä materiaalit. (Maksu laskutetaan leirin jälkeen laskulla.)                                    

Leirille voi osallistua ala-ja yläkouluikäiset oppilaat. Mukaan mahtuu 15 leiriläistä. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu netin kautta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tietoa ite-taiteesta
ITE-taide on taidetta, jota tekee taiteilijat omissa asuinympäristössään ja joilla ei ole varsinaista taiteilijan koulutusta. ITE-taiteessa hyödynnetään laaja-alaisesti kekseliäisyyttä ja mitä erilaisempia materiaaleja. Se avaa taidekäsitystä laajemmaksi kuin on totuttu ajattelemaan. ITE-taide on lyhenne sanoista ”Itse tehty elämä”.

Lisätietoja taideleiristä
Satu Liikkanen
Pertunmaan kulttuuritoimi
kulttuuritoimisto@pertunmaa.fi
p. 040 7120401

Ilmoittaudu Taideleirille >>