Sosiaali- ja terveyspalvelut

Mikä on Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa?

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa järjestää (1.1.2023 alkaen) sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut Etelä-Savon 12 kunnan alueella. Alueen kuntia ovat Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava.

> Tutustu www.etelasavonha.fi

 

Eloisan palvelut

Etelä-Savon alueen asukkaiden on keskeistä tietää, että Etelä-Savon hyvinvointialueen palvelupisteet säilyvät ennallaan vuoden vaihteen jälkeen. Tutustu Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan palveluihin nettisivuilla www.etelasavonha.fi

> Eloisan palvelut

> Eloisan palveluhakemisto

> Eloisan palvelupaikat

 

Sähköinen asiointi

Voit asioida Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisassa myös sähköisesti niin terveys- kuin sosiaalipalveluissa. Eloisan nettisivuilta löydät myös sähköisen asioinnin kuntakohtaiset vaihtoehdot.

> Sähköinen asiointi Eloisalla

 

 

 

Digilääkäri

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan Digilääkäri palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 8–15 koko Etelä-Savon hyvinvointialueen väestöä.

Digilääkäri on maksuton etävastaanottopalvelu Enonkosken, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Pieksämäen, Puumalan, Rantasalmen, Sulkavan ja Savonlinnan väestölle.

> Digilääkäri Eloisa

  

Chat-palvelu

Eloisan chat tarjoaa Etelä-Savon asukkaille maksuttomat, helppokäyttöiset ja paikasta riippumattomat palvelut. Chatissa voi asioida anonyymina, mutta tarvittaessa myös tunnistautuminen on nopeaa ja turvallista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Chat löytyy Eloisan nettisivujen oikeasta alanurkasta. Chatin eri palveluilla on omat aukioloaikansa.

> Eloisan Chat-palvelu


Mikkelin keskussairaala on varautunut koronavirukseen >>