Pertun Pyrähdys

Kiitos osallistujille.
Katso videokooste!


TULE NAUTTIMAAN KESÄSTÄ JA PITÄMÄÄN HAUSKAA LEPPOISAN URHEILUTAPAHTUMAN PARISSA!
Reitillä pääset uimaan, juoksemaan ja pyöräilemään.
Uinti 300 m, juoksu 2,2 km ja pyöräily 10 km.

Tapahtumassa on kaksi sarjaa: kuntoilijat ja leppostelijat.

Kuntoilijaksi kannattaa ilmoittautua, mikäli haluat kisata aikaa vastaan ja haastaa itsesi.

Leppostelijana saat edetä reitillä omaan rauhalliseen tahtiin, vaikka ystävän kanssa! Uintiosuudella apuvälineiden käyttö on sallittua, mikäli sille kokee tarvetta!

Startti on klo 11.00. Tapahtuma-aamun ilmoittautuminen ja välineiden vienti vaihtoalueille tapahtuu klo 8.30-10.00.

Osallistumismaksu 10 € / hlö
Osallistumismaksu maksetaan tapahtumapäivänä käteisellä (tasaraha).

Maksimiosallistujamäärä 50 hlö

Ilmoittautuminen 8.–24.6.2020 liikunta- ja hyvinvointiohjaaja Anni Mannerille, anni.manneri@pertunmaa.fi


Ilmoittautuminen tapahtuma-aamuna on klo 8.30-10.00 Urheilukentällä (Punakiventie 9, 19430 Pertunmaa). Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja tai huoltaja allekirjoittaa vastuuvapauslomakkeen, jolla hän ottaa vastuun omasta tai huollettavansa kunnosta ja uimataidosta. Samalla maksetaan osallistumismaksu 10e/hlö käteisellä. Osallistuja saa tavaroilleen säilytyspussit sekä osallistumisnumeronsa ilmoittautumisessa.

Klo 8.30-10.00 tulee osallistujan jättää myös pyöränsä Urheilukentän pyöräparkkiin ja viedä juoksuosuuden välineet odottamaan Kisarantaan. Klo 10.00-10.45 on osallistujalla hyvää aikaa vaihtaa uimaosuuden vaatetus päälleen ja valmistautua lähtöön. Hieman ennen lähtöä kokoonnutaan rantaan, jossa järjestäjät antavat viimeisimmän tapahtumainfon n. klo 10.45. Lähtö on klo 11.00. Ensin matkaan lähetetään kuntoilijat ja pienellä porrastuksella leppostelijat. 

Pertun Pyrähdys 2020 reitti:
Uinti on Kisarannassa, poijulle (150 m rannasta) ja takaisin.
Juoksu kulkee Kisarannasta Urheilukentälle kevyenliikenteen väylää ja polkua vanhan hautausmaan takaa. Urheilukentällä reitti kiertää Urheilukentän ympäri maastoreittiä pitkin parkkipaikalle pyörien luokse.
Pyöräilyosuus kulkee Punakiventietä Kaupinkyläntielle, josta siirrytään Joutsantielle ja Pertuntielle. 
Pyöräilyosuus sisältää sora-, hiekka- ja maantieosuuksia. Maali on Pertunmaan Torilla.

Pertunmaan VPK on mukana niin maalla kuin vesillä varmistamassa tapahtuman turvallisuutta. Urheilukentällä ja Joutsantienristeyksessä on juomapisteet. Reitti on merkattu kyltein ja opastenauhoin. Muutamassa risteyksessä liikenteenohjaaja on varmistamassa turvallista tienylitystä ja maantielle siirtymistä. Osallistujien tulee noudattaa liikennesääntöjä. Pyöräilykypärä on pakollinen pyöräilyosuudella. Uintiosuudelle saa ottaa kelluttavia apuvälienitä, mikäli niille kokee tarvetta, tärkeintä on rentous ja turvallisuus! 🙂


Tälle sivulle päivitetään osallistujainfo joka lähetetään myös sähköpostilla osallistujille viimeistään 24.6.2020 mennessä.

KYSY LISÄÄ:
anni.manneri@pertunmaa.fi
puh. 040 6482 125