Pertunmaan yhdistysten vapaaehtoiset tarjoavat apuaan

Ke 19.10.2022 15:15

Kategoria:

SPR:n Pertunmaan osasto, Pertunmaan kappeliseurakunta, Eläkeliiton Pertunmaan yhdistys ja Eläkeliiton Pertunmaan yhdistys/ÄijäVirtaa ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoavat apuaan erilaisessa toiminnassa kuten ulkoiluavussa, kodin pienissä askareissa ja polttopuiden pilkkomisessa.  Vapaaehtoinen voi tulla kahvikupin ääreen keskustelemaan, lukemaan kirjaa tai sanomalehteä.

Tällä hetkellä vapaaehtoisia on kirjoilla 44 henkilöä. Vapaaehtoisten apua tarvitseva, omainen tai läheinen voi ottaa yhteyttä yhdistysten tai seurakunnan yhteyshenkilöön.  

Lisätietoja liitteenä olevilta yhteyshenkilöiltä.

Pertunmaalla toimii aktiivisesti myös vanhus- ja vammaisneuvosto, jonka päivän kokouksessa päätettiin lähestyä tiedotusvälineitä.

Vapaaehtoistoiminta on erittäin tärkeää ja merkityksellistä Pertunmaalla. Välittäminen, tukeminen ja auttaminen syntyvät yhteisellä tekemisellä ja vilpittömällä mielellä. Esimerkiksi vapaaehtoisvoimin järjestetty ikäihmisten kevätjuhla kokosi 85 henkilöä seurakuntakeskukseen ja kesäkuun lauluhetki 55 henkilöä Pertunmaan torille.

Pertunmaan kunta liikuttuu ja kiittää kaikkia vapaaehtoisia arvokkaasta työstä. Yhdessä syntyy hyvää.

Vapaaehtoiset tarjoavat apuaan (pdf)

Apua