Liikuntatoimi

Liikuntatoimen tehtävänä kunnassamme on luoda edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen, tukemalla kansalaistoimintaa sekä rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikunta on kunnan peruspalvelu ja tärkeä osa kuntalaisten hyvinvointia. Kunnan tehtävänä on turvata liikuntapalveluiden mahdollisimman tasa-arvoinen saatavuus kaikille kuntalaisille. 

Pertunmaalta löytyy todella monipuoliset liikuntapalvelut.. Liikuntapalveluja tuottaa Pertunmaalla eri tahot: Kunnan liikuntatoimi, PePo, MLL, kansalaisopisto, essote ja yksityiset palveluntuottajat toinen toistaan mukavasti tukien.

Kunnan liikuntakalenterista näet ajankohtaiset tapahtumat ja liikuntaryhmät.

Kuntalaisille on myös tarjolla ilmaista hyvinvointiohjausta.Voit varata aikasi ottamalla yhteyttä Anniin.

Kuntosaliavaimen voit noutaa itsellesi kunnanvirastosta (neuvonnasta ja sivistysosastolta) Kunnanviraston ollessa suljettuna kesäaikana, avaimia saa kirjastosta.

Seuraa meitä myös  facebokissa Pertunmaan vapaa-aikatoimen sivuilla, sillä sieltä löytyy ajankohtaista tietoa myös liikuntatoimen tapahtumista ja ryhmistä

Jos tuleepi kysyttävää, otahan yhteyttä

Liikunta- ja hyvinvointiohjaaja
Heidi Mutkala
040 648 2125
heidi.mutkala@pertunmaa.fi

tai

vapaa-aikasihteeri 
Jaana Nummiranta
050 389 5534
jaana.nummiranta@pertunmaa.fi