Liikuntatoimi

AJANKOHTAISTA


KÄVELYKILOMETRIKISA JA (PYÖRÄILY)KILOMETRIKISA

Pertunmaan kunta on mukana niin kävelykilometrikisassa (1.5.-30.9.2022) kuin (pyöräily)kilometrikisassa (1.5.-22.9.2022). Lähde sinäkin mukaan kerryttämään kilometrejä kävellen ja/tai pyöräillen Pertunmaalle. Molemmissa kilpailuissa ilmoittamalla rekisteröitymisen yhteydessä kotikunnaksesi Pertunmaan olet mukana kerryttämässä Pertunmaan kunnan kilometrisaldoa kuntasarjaan.

Jokaisen osallistujan on kuitenkin kuuluttava johonkin joukkueeseen. Voit esimerkiksi luoda oman yhden hengen joukkueen ja osallistua yksilösarjaan, perustaa kaveri- tai työporukan kanssa joukkueen, tai vaikka liittyä Pertunmaan joukkueisiin. Niin kävelykilometrikisasta kuin kilometrikisasta löytyy ”Pertunmaa” -niminen joukkue, jonka osallistumiskoodi on 1926.

Lisätietoja ja rekisteröityminen kilpailujen nettisivuilla:

Kävelykilometrikisa
(Pyöräily)kilometrikisa

”Kävelykilometrikisa on osa Tahko Pihkala -seuran ja Suomen Ladun kävelykipinä -kampanjaa, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään.”

”Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestäjä on Pyöräilykuntien verkosto ry.”


POSTILAATIKKOREIPPAILU 2022 ON ALKANUT. LISÄTIETOJA


Liikuntatoimen tehtävänä kunnassamme on luoda edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen, tukemalla kansalaistoimintaa sekä rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikunta on kunnan peruspalvelu ja tärkeä osa kuntalaisten hyvinvointia. Kunnan tehtävänä on turvata liikuntapalveluiden mahdollisimman tasa-arvoinen saatavuus kaikille kuntalaisille. 

Pertunmaalta löytyy todella monipuoliset liikuntapalvelut. Liikuntapalveluja tuottaa Pertunmaalla eri tahot: Kunnan liikuntatoimi, PePo, MLL, kansalaisopisto, essote ja yksityiset palveluntuottajat toinen toistaan mukavasti tukien.

Kunnan liikuntakalenterista näet ajankohtaiset tapahtumat ja liikuntaryhmät.

Kuntalaisille on myös tarjolla ilmaista hyvinvointiohjausta.Voit varata aikasi ottamalla yhteyttä Essiin.

Kuntosaliavaimen saa kunnanviraston neuvonnasta käyttösopimuksen tekemisen yhteydessä.

Seuraa meitä myös  facebokissa Pertunmaan vapaa-aikatoimen sivuilla, sillä sieltä löytyy ajankohtaista tietoa myös liikuntatoimen tapahtumista ja ryhmistä

Jos tulee kysyttävää, otathan yhteyttä

Liikunta- ja hyvinvointiohjaaja
040 648 2125

 

 

Liikuntakalenteri

Järjestöavustuksen hakemuslomake (.pdf)

Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta

Facebook