Lahjoitus Pertunmaan lapsiperheille

To 21.01.2021 15:30

Kategoria:

Pertunmaalainen Raili Toivonen on lahjoittanut 1000 euroa jaettavaksi lahjakortteina pertunmaalaisille lapsiperheille. Raili haluaa ohjata lahjakortit K-market Karpaloon.

Raili kertoo, että ajatus lapsiperheiden tukemisesta nousi hänelle viime vuoden korona-ajan uutisista ja haasteista. Korona-aika on saattanut aiheuttaa lomautuksia, irtisanomisia ja muita uudenlaisia vaikeuksia. Raili toteaa, että hän voi tehdä omassa arjessaan säästöjä, ja ohjata ne Pertunmaan lapsiperheille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea.

Raili haluaa innostaa ja haastaa muitakin auttamaan ja tukemaan kunkin omien mahdollisuuksien rajoissa vaikkapa lasten harrastustoimintaa. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään ja välitetään toisistamme, hän kannustaa.

Pertunmaalaisilla lapsiperheet voivat hakea ruokalahjakorttia vapaamuotoisella hakemuksella, jossa perhe perustelee tarpeensa. Hakemukset toimitetaan 19.2.2021 mennessä Pertunmaan kuntaan, Pertuntie 14, 19430 Pertunmaa ja kuoreen merkintä Lape-ryhmä.

Hakemukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Yhteydenotot ja lisätiedot Lasten ja perheiden Lape-ryhmän puheenjohtaja Anna-Liisa Lehtinen 050 389 5523 tai anna-liisa.lehtinen@pertunmaa.fi