Kulttuuritapahtumat

Pertunmaan kulttuuritoimi tuottaa kuntalaisille monipuolisia kulttuuritapahtumia. Tiedotamme kulttuuritapahtumista tällä sivustolla, sekä kunnan tapahtumakalenterissa. Kulttuuritoimi tekee tapahtumayhteistyötä kunnan matkailun/markkinoinnin, paikallisten yhdistysten ja eri toimijoiden kanssa.

Keväälle suunniteltuihin kulttuuritapahtumiin on jouduttu tekemään aikataulumuutoksia/peruutuksia koronatilanteesta johtuen. Tapahtumia päivitetään ajantasaisesti. Tapahtumakalenteria päivitetään realiaikaisesti. 

                                                         

LASTEN JA NUORTEN TAIDELEIRIT Lisätietoja päivitetään toukokuussa, kun koronaviruksen osalta on tarkempaa tietoa.

MUSEON TAPAHTUMAT lisätietoja päivitetään toukokuussa.

LUONTOVIIKKO

 • Su 23.8. klo 16 Uuno Klamin 120-vuotis juhlavuoden konsertti Nuorisotalolla. Pianisti Esa Ylönen ja viulisti Sirkku Mantere. Uuno Klamin sävellyksissä luontoaiheet ovat olleet syviä ja keskeisiä innoittajia.   
 • Pe 28.8. klo 18-19.30 Ilmari Kosonen: Yleisöluento Pertunmaan paikan nimistä, Nuorisotalo, vapaa pääsy.
 • Pe 28.8. Valokuvaaja Eeva Mäkinen: Hetken Valo - valokuvanäyttely, kunnantalon näyttelytila. Näyttely on kurkistus valokuvaajan kokemiin Pohjoismaisiin hetkiin, joista jokainen on ainutlaatuinen ja tarinan arvoinen. Eeva Mäkinen on kerännyt materiaalia näyttelyynsä vuodesta 2016 saakka ja kiertänyt Suomea ja Ruotsia lukemattomia kilometrejä vaeltaen, meloen ja ajaen löytääkseen mahdollisimman upeita hetkiä koettavaksi ja kuvattavaksi. Näyttely on esillä 8.10 saakka kunnantalon aukioloaikoina.
 • Su 30.8. klo 13 Luontokirkko, Kuortin kartano, Vanhatie 160, 19410 Kuortti.                                                                               

VANHUSTENVIIKKO, lokakuu

 • Kulttuuriohjelmaa ikäihmisille. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Koronatilanteen vuoksi konsertit ikäihmisille palvelutaloon/vanhustenviikon juhla peruttu.

SATUVIIKKO VKO 42

ISÄNPÄIVÄN KONSERTTI su 8.11. klo 16 Nuorisotalolla, vapaa pääsy!

Stella Christine - Your song Duo Stella & Juho

Pop- ja viihdemusiikin klassikkobiisejä tunteella, rennolla otteella ja vankalla ammattitaidolla. Tuo isä konserttiin tai tule muuten vaan kuulolle. Luvassa tunnelmallinen konsertti, jonka fiilis vie mukanaan niin nuoremmat kuin vanhemmatkin kuulijat. Konsertti kestää 60 minuuttia.

Varaa lippusi ennakkoon. Lippujen ennakkolippuvarausjärjestelmä on nyt avautunut. Liput ovat maksuttomia, mutta konserttiin otetaan rajattu määrä yleisöä. Ennakkovarauksella varmistat paikkasi konsertissa. VARAA LIPUT TÄSTÄ

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLALLISUUDET

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

JOULUNTAIKAA

Yhteistyö paikallisien toimijoiden/yhdistysten kanssa joulutapahtumissa. Lisätietoja päivitetään myöhemmin.

 • Kulttuuriasiat
  Satumatka productions
  Satu Liikkanen
  040 7120401
  kulttuuritoimisto@pertunmaa.fi