Kulttuurikarnevaalit

Kulttuurikarnevaalit on keväälle ajoittuva kaksi viikkoa kestävä tapahtumasarja, joka huipentuu Vappuun. Ohjelmassa on monipuolista kulttuuriohjelmaa kuntalaisille kaikki ikäryhmät huomioiden.

 

 

KULTTUURIKARNEVAALIT 17.4.- 1.5.2021

Kaksi viikkoinen kulttuuriviikko Pertunmaalla tarjoaa kulttuuriohjelmaa


17.4.-1.5. Virtuaalinäyttely, Pertunmaan päiväkodit

”Kulttuurikurkistus” Pertunmaan päiväkotilasten taideteoksiin klikkaa näyttelyyn TÄSTÄ >>


17.4. - 1.5. Merirosvokoulu Kapteeni Dan, videotallenne
Pertunmaan perheille, päiväkoti-, esikoulu- ja alakouluikäisille

Nyt on tilaisuutesi päästä merirosvokapteeni Danin matkaan maagiselle seikkailulle merirosvojen maailmaan. Kapteeni esittää ällistyttäviä taikatemppujaan merivedenmakuisilla tarinoilla höystettynä. Merirosvokoulussa katsojat pääsevät osallistumaan uskomattomaan seikkailuun, jonka voi kokea ainoastaan oikean merirosvon seurassa.

Esitys sopii päiväkoti-ikäisille, eskareille ja alakoulujen alimmille luokille.

Tämän esityksen jälkeen jokainen on taatusti pesunkestävä merirosvo.
Klikkaa esitykseen TÄSTÄ >>


pe 30.4. klo 19 Lasten Vappu Pertunmaalla: Mimin ja Kukun Vappukarnevaalit, livestream

Mimi- prinsessan ja Kuku- leijonan vauhdikas vappukarnevaali kutsuu kaikenikäiset mukaan lastentanssin, teatterileikkien ja musiikin riemuun! Osallistu ILE-ihmemadon vappumarssiin omassa olohuoneessasi, puhalla vauhtia Laulunoppaan, tee ostoksia torilla ja pyöri karusellissa varpaatkin kikattaen yhdessä tv:stäkin tuttujen legendaaristen hahmojen kanssa. Mukaan tarvitset: oman pehmolelun ja värikkäät sukat!

Osallistumaan pääset TÄSTÄ >>


Pertunmaan Vappujuhla 1.5. klo 15, livestream

Ota mukava asento ja osallistu Pertunmaan kunnan vappuohjelmaan livelähetyksessä. Luvassa iloista vapputunnelmaa, musiikkia ja yhteislauluja.  Viihdyttäjänä ammattimuusikko Valto Savolainen. Tule mukaan TÄSTÄ >>


 

Virtuaalivinkkejä

Vinkkejä ja linkkejä kulttuurikarnevaalit-viikkojen ajalle sijoittuviin maksuttomiin kaikille avoimiin digitapahtumiin:

SIBELIUS ACADEMY GUITAR FESTIVAL, 3 konserttia 17.-18.4.2021 

Musiikkitalossa järjestettävä Sibelius Academy Guitar Festival esittelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kitaransoiton opiskelijoiden taiteellista kirjoa. Festivaalilla kuullaan kappaleita renessanssista Heiniöön ja konserttoja Villa-Lobosista Brouweriin. Pandemian vuoksi festivaali on tänä vuonna vain kaksipäiväinen. 

Konsertti 17.4.2021 14:00 • VAPAA PÄÄSY
Verkkokonsertti: Guitar Festival: Anna Leone

Konsertti 18.4.2021 15:00 • VAPAA PÄÄSY
Verkkokonsertti: Guitar Festival: Joona Lintunen

Konsertti 18.4.2021 17:00 • VAPAA PÄÄSY
Verkkokonsertti: Guitar Festival: Kalle Rinne


LAPIN SOTILASSOITTOKUNNAN VERKKOKONSERTTI: VALON LÄHTEELLÄ, Pe 23.4.2021 klo 19

Verkkolähetys Lapin sotilassoittokunnan YouTube-kanavalla Rovaniemen Korundista: Korundi II – Valon lähteellä Lapin sotilassoittokunnan pienyhtyeet, Solisti Timo Leppänen, sopraanosaksofoni. Kokonaisuudessaan Valon lähteellä sisältää nimensä mukaisesti keväistä ja toiveikasta musiikkia. Musiikilliselta valon lähteeltä on voinut ammentaa lohtua, toivoa ja jaksamista pitkältä tuntuneen vuoden ajan. Tämän konsertin myötä Lapin sotilassoittokunta haluaa tuoda valoa ja juhlavaa konsertin tuntua ihmisten koteihin Korundin lavalta. Tule mukaan konserttiin Lapin sotilassoittokunnan YouTube-kanavalla TÄSTÄ >>


USEITA MAKSUTTOMIA VERKKOKONSERTTEJA TÄÄLLÄ >>


A BITE OF CHINA - KIINALAISEN KIELEN JA KULTTUURIN TYÖPAJA

20.4. klo 17-18.30, ilmoittautuminen 19.4. mennessä.

Familia juhlii kiinalaisten kielten päivää 20. huhtikuuta! Tule mukaan "A Bite of China" -työpajaan, jossa saat pintaraapaisun kiinalaisesta kielestä ja kulttuurista. Työpaja on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa kiinalainen kulttuuri. Lisätietoja TÄÄLTÄ >> 

Ilmoittaudu mukaan työpajaan TÄSTÄ >>

Työpajassa opit lisää kiinalaisesta kulttuurista ja perinteistä, sekä kielen alkeita. Työpajassa tapaat myös muita, joita kiinnostaa Aasian kulttuurit. Työpajaa ohjaa Familian vapaaehtoinen, Yuan Huang. Työpaja pidetään englanniksi ja Zoomin välityksellä. Työpajaan voi ilmoittautua 19. huhtikuuta klo 23.00 asti. 


WWW.HARRASTAKOTONA.FI

Paljon erilaista digitaalista materiaalia kulttuuritoimintaan ja harrastamiseen liittyen, kohderyhmänä lapset ja nuoret.

 

Kulttuuriasiat
Satumatka productions
Satu Liikkanen
040 7120401
kulttuuritoimisto@pertunmaa.fi