Kirkonkylän torikahvilan vuokraus

To 19.11.2020 07:30

Kategoria: Kuulutus

Pertunmaan kunnanhallitus julistaa omistamansa torikahvilan tilat vuokrattavaksi kahvilatoiminnan harjoittamiseen erityisesti kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun. Katsomme eduksi kokovuotisen kahvilatoiminnan harjoittamisen.

Torikahvila sijaitsee kauniilla paikalla torin laidalla Pieniveden rannalla. Kahvilassa on sisätilat, keittiö sekä ulkona puoliksi katettu terassitila, wc ja erillinen varastotila. Neliöitä sisätilassa on 52 ja terassialueella 62. Toiminnassa on mahdollisuus hyödyntää torialuetta ja esiintymislavaa.

Tilassa on kahvilatoimintaa varten jääkaappi-pakastin, liesi ja uuni sekä astianpesukone. Kahvilassa on edellisen kahvilanpitäjän vitriini, leivontataso, irrallinen uuni ja astianpesukone. Heidän kanssaan on mahdollisuus neuvotella kaluston lunastamisesta. Muun toiminnan vaatiman kaluston hankkii vuokralainen.

Tori muodostaa kirkonkylän sykkivän ja elävän alueen. Toukokuusta syyskuuhun kunta, yhdistykset, torimyyjät ja muut toimijat järjestävät lauantaisin toripäivän. Pandemiasta huolimatta kesällä 2020 lauantain toripäiviä oli 14 ja torilla kävijöitä keskimäärin 250. Lisäksi torilla järjestetään erilaisia tapahtumia ja mm. joulutori.

Toritoimintaa varten kunta vuokraa kaksi pientä mökkiä, jotka sijaitsevat torikahvilan läheisyydessä. Samoin kahvilan läheisyydessä on mahdollisesti paikallisten toimijoiden jäätelökioski. Kahvilantoiminnassa on mahdollisuutta hyödyntää Pieniveden suomia mahdollisuuksia erilaiseen vesiliikuntaan.

Torikahvila on oma itsenäinen liiketoiminta. Toivottavaa on, että yhteistyö kunnan, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa sujuu joustavasti ja yhdessä tuumin.  Toivomme, että yrittäjällä on myönteinen palvelulähtöinen asenne.

Kunta toivoo tarjouksen innokkaalta ja kehittämishaluiselta yrittäjältä. Kerro tarjottavan vuokran määrä ja ideat toiminnan kehittämiseen. Tarjous tulee toimittaa kunnanhallitukselle Pertunmaan kuntaan keskustoimisto@pertunmaa.fi tai suoraan kunnantalolle Pertuntie 14, 19430 Pertunmaa viimeistään 31.12.2020

Tarvittaessa lisätietoja kunnanvirastolta 015 770241 tai kunnanjohtaja Leena Ruotsalaiselta 040 821 4590 leena.ruotsalainen@pertunmaa.fi.

Tartu tilaisuuteen. Pääset mukaan pienen, pippurisen ja puhtaan kunnan sykkeeseen – Pertunmaalle.

Torikahvilan pohjapiirros (pdf)