Jokituvan projektiohjaajaksi valittiin Mervi Lehtimäki

Pe 23.10.2020 10:04

Kategoria:

Pertunmaan kunta on saanut ESR-rahoituksen Jokitupa-projektin toteuttamiseksi 1.11.20–30.4.22. Rahoituksella palkataan projektiohjaaja. Hakuaika päättyi 14.10.20. Hakijoita oli 11 lähiseudulta ja mm. Salosta ja Espoosta. Neljän hengen valitsijaryhmä kutsui haastatteluun viisi henkilö ja toteutti ryhmähaastattelun. Valinta oli haastava ja vaikea, sillä kaikki haastatteluun osallistuneet olisivat olleet mahdollisia tehtävään. Valitsijaraati joutui tiukan paikan eteen ja pääsi punnitsemaan valintaa monesta näkökulmasta.

Lopullisesti vaaka kallistui yksimielisesti Mervin valintaan. Mervi tuntee Pertunmaan ja asukkaat. Hän voi tarttua työhön heti eikä perehdytys vaadi paljon aikaa. Mervillä on arvot kohdallaan, yhdessä tekemisen tahtotila sekä kyky organisoida ja koordinoida. Hänessä virtaa energiaa ja hän ”haluaa laittaa itsensä likoon”.

Jokitupa on vakituisten, vapaa-ajanasukkaiden ja vierailijoiden olohuone, joka tarjoaa tilaa, toimintaa ja tunnetta kaikille kiinnostuneille. Yhdistykset ja porukat voivat käyttää Jokitupaa toiminnan järjestämiseen. Toivottavasti yhdessä järjestetään mm. tammikuussa lauantaisin alkavaa Pertun sisätalvitoria ja pienimuotoista kahvilatoimintaa. ESR-hankkeen avulla tuetaan ja avitetaan työllistämisessä ja muissa aktiviteeteissa.

Perästä kuuluu!

Lisätietoja:
Palvelusihteeri Lea Mäkinen
lea.makinen@pertunmaa.fi
040 8243326

Projektityöntekijä Jukka Kuhanen
jukka.kuhanen@pertunmaa.fi
0406205680

kunnanjohtaja Leena Ruotsalainen
leena.ruotsalainen@pertunmaa.fi
040 821 4590