The Soul of Music - Festival Week

The Soul of Music - Festival Week 25.7.-31.7.2022

The Soul of Music/Musiikin sielu - festivaaliviikko nimensä mukaisesti vie kuulijat monimuotoisesti musiikin sielun äärelle tarjoten mitä erilaisimpia kokemuksia, ohjelmanumeroita, musiikkigenrejä kuin äänimaailmoitakin joista löytyy varmasti jokaiselle kuulijalle jotain mielenkiintoista.

Luvassa tulisia tangoja, soolokitaraheviä ja luonnonääniä. Avarra musiikkikokemuksiasi ja tule mukaan mielenkiintoisten tapahtumien äärelle.


Ma 25.7. – Torikaraoke ja karaoketanssit 17-22
Pete Nikulainen, torilava – Pertuntie 18, Pertunmaa - Vapaa pääsy!

Tule laulamaan, tanssimaan tai yleisöksi.

Järj. Pertunmaan kunta


Ke 27.7. klo 18-20 Markus Pesonen & Catarina Brazão: Äänimatka luontoon
Nuorisotalo – Juhlakuja 1, Pertunmaa - Vapaa pääsy!

Tule Äänimatkalle rentoutumaan ja huolehtimaan itsestäsi! Äänimatka johdattaa kokijansa sisälle kolmiulotteiseen äänimaisemaan, joka koostuu erilaisista luonnon äänistä ja akustisesta musiikista. Kehoa ja mieltä rentouttava kuuntelukokemus lisää itsetuntemusta ja yhteyttä omaan kehoon. Kokemusta syventää matkan aikana silmien päälle laitettava maski, joka mahdollistaa pimeän tilan myös silmät auki.

Somaattisen Äänimatkan ovat kehittäneet ja toteuttavat somaattinen kouluttaja ja sosiaalityöntekijä Catarina Brazão sekä säveltäjä, elämysfasilitaattori ja hybriditaiteilija Markus Pesonen osana Acoustic Body® -konseptia. Acoustic Body® yhdistää somaattisen kasvatuksen, ekopsykologian ja äänen voiman auttaen ihmisiä löytämään uudelleen yhteyden luontoon niin sisällään kuin ympärillään. Ota joogamatto/makuualusta mukaan.

Järj. Pertunmaan kunta / Akku-hanke


To 28.7. klo 18 Kesäillan urkumusiikkia – Heikki Poutanen
Pertunmaan kirkko, Kirkkotie 2a, Pertunmaa - Vapaa pääsy

Järj. Pertunmaan kappeliseurakunta


Pe 29.7. klo 19-20.15  Talentista tuttu Hevikitaristi Samuli Federley
Torilava- Pertuntie 18, Pertunmaa – Vapaa pääsy

Samuli on Talent Suomesta ja Ennätystehtaasta tunnettu Suomen nopein kitaristi. Hän on keikkaillut ympäri Eurooppaa ja Aasiaa ja julkaisee uuden albumin syksyllä 2022. Hänen musiikissaan yhdistyy elementtejä niin klassisesta, popista ja heavystäkin. Virtuaalisella otteella soitettu monipuolinen sekä energinen show tarjoaa mieleenpainuvan kokemuksen.

Järj. Pertunmaan kunta


La 30.7.  Pertuntori Soi! – Pertuntori
Pertuntie 18, Pertunmaa - Vapaa pääsy

klo 10.30-11 Harmonikkaklassikkoja – Valto Savolainen, torilava
klo 11.30-12 Lastenkonsertti Pressankatti ja lastenohjelmaa

Lapsille myös oheisohjelmaa klo 10-13 pomppulinna ja klo 12 taikailmapalloja.

Järj. Pertunmaan kunta ja K-market Karpalo yhteistyössä


La 30.7. klo 17.30-18.30 Kaikilla mausteilla! - Tango Dalí-yhtye, solistinaan Kalle Virtanen
Liput 10€ (korttimaksu paikanpäällä)

TangoDalin muodostavat neljä Helsinkiläistä ammattimuusikkoa. Yhtyeen tyyliin kuuluu surrealistinen hulluttelu ja improvisointi mm. tuttujen tangomelodioiden puitteissa. Ohjelmistosta löytyy argentiinalaisia ja suomalaisia tangoja sekä viihteellistä ja kevyttä klassista musiikkia. Kappaleet eivät useinkaan pysy TangoDalin käsittelyssä tavanomaisissa raameissaan, vaan yhtyeen jäsenillä on taipumus sovittaa tunnettuja melodioita uusilla mausteilla tai säveltää kokonaan uutta musiikkia.

Yhtyeen jäsenet: Varpu Heikinheimo- viulu, Sampo Kasurinen – klarinetti ja saksofoni, Kalle Virtanen - laulu, Stefanie Tuurna piano.

Järj. Pertunmaan kunta


Su 31.7. klo 15-16  Kesäyön on onni omanani - Kalle Virtanen & Stefanie Tuurna 
Vapaa pääsy, Ohjelma 8€ (korttimaksu paikanpäällä)

Luvassa sielukkaita säveliä ja klassikoita. Ohjelmistossa kuulaan myös Voice of Finland - kilpailusta tuttuja kappaleita sekä monipuolinen kattaus kesän tunnelmallista musiikkia.

Järj. Pertunmaan kunta

.