Asiointipiste

Kelan asiointipisteen avustavaa asiakaspalvelua sekä etäyhteysmahdollisuus oikeusavun ja edunvalvonnan toimintoihin.

Pertunmaan kunnanvirastossa sijaitsevassa asiointipisteessä saat neuvontaa ja opastusta Pertunmaan kunnasta ja kunnan tarjoamista palveluista sekä Kelan yhteispalvelupisteen avustavaa asiakaspalvelua. Neuvonnasta saat kunnan lomakkeita ja hakemuksia ja voit myös palauttaa kuntaan osoitetut asiakirjat. Voit myös saada kopioita ja tulosteita (maksullinen). Voit myös varata kunnan kokoustiloja sekä ostaa osoitekarttoja.

Kelan avustava asiakaspalvelu tarkoittaa, että saat asiointipisteessä muun muassa Kelan lomakkeita ja apua niiden täyttämiseen, yleistä neuvontaa ja tukea Kelan verkkopalvelun käyttöön. Voit myös palauttaa Kelan hakemukset ja liitteet asiointipisteeseen, josta ne postitetaan eteenpäin. Kelan asiakirjojen tulostus ja kopionti on maksutonta. Pertunmaan kunnan asiointipisteessä ei ole käytössä Kelan asiakastietoja.

Kunnanvirastolla on yksi asiakaspääte, jolla on mahdollista itsenäisesti tulostaa. Asiakaspäätteellä voit myös tutustua Kelan sähköisiin palveluihin ja käyttää niitä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella.

Asiointipisteen kautta voidaan olla etäyhteydessä Etelä-Savon oikeusavun ja edunvalvonnan toimintoihin. Yhteispalvelutehtävänä on avustaa asiakasta etäyhteyden ottamisessa.

Toimintaohjeet

Asiointipiste sijaitsee Pertunmaan kunnanvirastossa osoitteessa Pertuntie 14 ja on avoinna kunnanviraston aukioloaikoina.


Pertunmaan kunnanvirasto
Pertuntie 14 19430 Pertunmaa
Puh. +35815770241
Paikallis- tai matkapuhelumaksu
maanantai-perjantai
09:00 - 15:00www.pertunmaa.fi
Sivuilta löytyy kaikki kuntaan liittyvät palvelut, tapahtumat ja ajankohtaiset asiat. http://pertunmaa.fi